Welkom op Camping La Marende ****

Geopend van 27 april tot en met 22 september 2018.

Gelegen op het meest zuidelijke punt van Frankrijk en op de grens met Spanje, biedt Argelès een 7km lang strand aan de Middellandse Zee.

Aan de zee, op 200 meter van het strand, is Camping La Marende een ideale plek om te genieten van zon, zee en strand.

Natuurliefhebbers kunnen profiteren van het natuurreservaat Mas Larrieu gelegen op slechts een paar minuten van onze camping.

Bent u op zoek naar authenticiteit en schoonheid dan zal Argelès u kunnen verleiden met zijn markten, musea en folklore.

Wil u graag in beweging blijven, geniet dan van het ritme van de festiviteiten en activiteiten van dit toeristische stadje.

Tot uw dienst, voor een onvergetelijk verblijf.

Of u nu liefst kampeert in een tent, caravan of camper, of u liever een bungalow huurt, u bent van harte welkom bij La Marende. We bieden verschillende categorieën bungalows aan (1-3 kamers), ruim, op schaduwrijk terrein en met goed afgescheiden staanplaatsen om uw comfort te verzekeren.

Verwarmde sanitaire faciliteiten die perfect aangepast zijn voor zelfs de jongste gasten bieden ook wasmachines en alle andere nodige diensten om u een optimaal comfort te bieden.

U kan ook zwemmen, relaxen en zonnebaden in ons verwarmd zwembad met geïntegreerd bubbelbad.

Prikkel uw zintuigen in onze bar/restaurant met z’n ruime selectie aan gerechten en doe uw boodschappen bij onze kruidenier.

U kan genieten van live concerten vanaf mei, een kinderprogramma (6-12 jaar) en sport- en andere activiteiten staan garant voor fijne momenten met familie en vrienden.

Breng uw zomeravonden door in de geweldige sfeer van onze thema-avonden en live concerten.

Een verblijf op de Camping La Marende.

Ons team staat volledig tot uw beschikking en begeleidt u tijdens uw verblijf... We doen er alles aan om uw vakantie onvergetelijk te maken!

Tot binnenkort.