Label

Onze inzet voor kwaliteit en het milieu.

label la clef verte De Green Key is het eerste internationale milieu-label voor toeristische accommodaties.
Camping La Marende heeft het Green Key label sinds 2012. Voor ons, voor u en voor de toekomstige generaties, doen we er alles aan om onze impact op het milieu te minimaliseren.

  • Milieubeleid : Algemeen milieu-management, opleiding van werknemers, een proactieve benadering van het management. Een fulltime inzet, aanwezig in elke beslissing.
  • Waterbeheer : Waterbeheer en zuivering, verantwoordelijke irrigatie, een vermindering van het waterverbruik.
  • Afvalbeheer : Het sorteren en beperken van afval en het recycleren van gebruikte batterijen.
  • Energiebeheer : Energiebronnen, warmtebeheer, elektrische apparatuur en verlichting.
  • Verantwoordelijke aankopen : Partnerschappen met lokale producenten verantwoordelijke aankopen van voeding, onderhoudsproducten en andere.
  • Sensibilisation à l’environnement : Information des fournisseurs, des acteurs du tourisme. Information auprès de la clientèle.

EEN KWALITATIEVE DIENSTVERLENING

Camping Qualité, een gecontroleerd engagement.Camping Qualité, een gecontroleerd engagement.
Camping La Marende engageert zich voor een regelmatige controle op de kwaliteit van z’n dienstverlening.
Een streng en gedetailleerd handvest met meer dan 600 criteria gidst ons daarbij.
Laatste audit: 91,6% gerealiseerde doelstellingen van ons engagement voor Camping Qualité.

  • Een hartelijk welkom : De manager en het team beschouwen gastvrijheid, beschikbaarheid en attentheid als de basis voor hun aanpak die moet bijdragen aan rust, plezier en gezelligheid voor de klanten.
  • Precieze en accurate informatie : Het management van de camping biedt volledige, heldere en accurate informatie over het etablissement: preciez beschrijving van de uitrusting, de openingstijden en periodes van de receptie, de verschillende diensten en activiteiten. Prijzen zijn duidelijk omschreven en worden strikt toegepast.
  • Private en goed verzorgde kampeerplaatsen : De beheerder neemt de nodige maatregelen om de gasten privacy en maximale rust op het terrein te garanderen. Het terrein is smaakvol ontworpen met aandacht voor esthetiek en goede smaak, deze verzekeren een goede integratie van de site in de omgeving.
  • Waardering en respect voor het milieu : De manager van de camping streeft naar het behoud van natuur en milieu. De camping werd ontworpen om milieuvriendelijke oplossingen te vinden, respecteren en beschermen. Behoud van het landschap en besparing van energie zijn prioriteiten voor Camping Qualité, en moeten bijdragen aan het behoud van een in toenemende mate bedreigd leefmilieu.